MO13 pakt winst in nieuwe tenues van Party Max!

De meiden van MO-13 zijn door sponsor Party Max (Eric en Gaetane Buysse) van prachtige nieuwe tenues voorzien. Zaterdag 7 oktober kregen de meiden de nieuwe shirts, broekjes en kousen uitgereikt door Eric en Gaetane. De meiden waren zeer blij met dit mooie gebaar van hun sponsor!

Dat was ook gelijk terug te zien in de wedstrijd die ze tegen MZC’11 MO-13 moesten spelen. Na een goede start kwamen de meiden op een onterechte 0-1 achterstand. De koppie’s van de meiden gingen echter niet naar beneden en ze bleven knokken voor een doelpunt. Na een paar pogingen lukte het eindelijk en scoorde Zara nog voor rust de bevrijdende 1-1.

Na rust bleven de meiden maar gaan in hun nieuwe tenue! Het leek wel alsof ze extra kracht gekregen hadden. Na een paar speldenprikjes van de tegenstander, lukte het Zara weer om te scoren, na een mooie pass van Maud. 2-1!!! De meiden hielden knap stand en het bleef 2-1. Uiteraard waren ze superblij met de dikverdiende overwinning.

Een groot compliment voor de meiden: Ilona, Enly, Dieke, Indy, Maya, Maud N, Anique, Julia, Maud B, Zara, Daphne en Nicola! Party Max, super bedankt voor de mooie tenue’s!