Inschrijving Beach Voetvolley van start

De inschrijving voor het jaarlijkse Beach Voetvolley toernooi in Vogelwaarde is gestart. Teams kunnen inschrijven via de website www.beachvoetvolley.nl. Er kunnen maximaal 40 teams worden geplaatst. De organisatie wil iedereen in de regio de kans geven om deel te nemen, dus het is van belang om snel te reageren. De inschrijftermijn sluit op 15 maart 2018.

Vorig jaar werd het prestigieuze toernooi gewonnen door Corjan Slinger en Bjorn de Gruijter uit Sleeuwijk, onder de naam Corjan en Bjorn. Tijdens de 22e editie dit jaar zullen naar verwachting opnieuw topteams uit België deelnemen.

Nadat het parkeerterrein van de plaatselijke voetbalvereniging Vogelwaarde is omgetoverd in een prachtig strand met feesttent, terrassen en attracties voor de kinderen, staat het hele pinksterweekend (18, 19 en 20 mei 2018) in het teken van sport en feest. De organisatie rekent op vele enthousiaste deelnemers en bezoekers, het belooft weer een prachtig evenement te worden.

Op vrijdagavond wordt afgetrapt met het 5e Beach Soccer toernooi en aansluitend de 20+ Beach Party. DJ BEE tekent voor de muziek. Op zaterdagavond komen de DJ’s van Radio 538 naar Vogelwaarde, om de Beach te laten knallen! En op zondagmiddag zijn er dan de sportieve hoogstandjes op het gezelligste strand van Zeeuws-Vlaanderen.