Camera! Lights! Action!

Onze kantine was maandag 19 februari uitvalsbasis voor de acteurs en crew van de nieuwe dramaserie Grenslanders. In de buurt van Vogelwaarde werden die dag opnames gemaakt voor de Nederlands-Vlaamse serie, die in 2019 wordt uitgezonden bij AVROTROS op NPO 3 en bij de VRT op Eén.

De thrillerserie speelt zich af in de grensstreek van Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen. In Grenslanders wordt een meisje van Afrikaanse origine zwaar getraumatiseerd aangetroffen in de polders van het Grensland tussen Vlaanderen en Nederland. Tara, een rechercheur uit Rotterdam, en Bert, een psychiater uit Antwerpen, proberen te achterhalen wat er met haar is gebeurd. Al snel krijgen ze het gevoel dat het onschuldig ogende Grensland en de mensen die er wonen, meer geheimen verbergen dan de toeristische brochures doen vermoeden…

De hoofdrollen in de serie worden vertolkt door Jasmine Sendar en de Vlaamse acteur Koen De Bouw. Ook Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Frank Lammers, Ingrid De Vos, Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme maken deel uit van de cast, die zowel uit Nederlandse en Belgische acteurs bestaat.

Deze slideshow vereist JavaScript.