Geslaagd uitje voor jeugd VV Vogelwaarde

Afgelopen weekend bezocht een grote groep van de jeugdafdeling van VV Vogelwaarde de Eredivisiewedstrijd NAC – AZ. Zoals ieder jaar was het uitje één groot feest. Maar liefst 75 jeugdleden en –leiders reden in een grote dubbeldekker mee naar Breda.  Met voor de laatste keer Rinus als chauffeur. We willen Rinus nogmaals bedanken voor al zijn mooie ritjes!

Voor een februari-avond was het niet zo koud als andere jaren. We zaten in een mooie hoek van het stadion met veel overzicht. Het leek wel een speciaal Zeeuws-Vlaams vak, aangezien ook spelers van VV Graauw, VV Zaamslag en medewerkers van de gemeente Terneuzen (Merijn wilde er toch graag bij zijn) op de tribune zaten.  Het werd dan ook een gezellige boel. Enig smetje was dat Marc van Dijk er niet bij was; hij had de bus gemist.

Over de wedstrijd valt helaas niet veel goeds te zeggen. AZ was de baas  over NAC door met 1-3 te winnen. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken. De jeugdleden van 7 tot en met 17 jaar oud hadden een plezierig avondje NAC. Hopelijk hebben de jeugdleiders, die voor het derde jaar op rij gratis mee mochten, er net zo hard van genoten!

Om 23:30 waren we weer terug in Vogelwaarde, waarna iedereen weer huiswaarts ging. We wensen alle jeugdleden veel succes in het vervolg van de competitie en we hopen op nog meer animo voor het uitje volgend jaar!

Het jeugdbestuur