Stem op VV Vogelwaarde bij de Rabobank Clubkas Campagne!

Ben je klant en lid van de Rabobank? Laat dan je stem horen van woensdag 4 april tot en met maandag 16 april 2018 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Bij deze campagne kunnen alle leden van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen vijf stemmen uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. In jouw geval is dat natuurlijk VV Vogelwaarde! Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen er op onze vereniging uitgebracht worden, des te meer geld ontvangen we.

Stem op VV Vogelwaarde!
Rabobank Zeeuws-Vlaanderen draagt het verenigingsleven in de gemeenten Hulst, Terneuzen en Sluis een warm hart toe. Daarom organiseren ze de Rabobank Clubkas Campagne. In 2018 stelt de bank via de Clubkas Campagne € 180.000 beschikbaar aan het verenigingsleven! De leden van de bank bepalen hoe dat geld verdeeld wordt. Elk lid van de bank krijgt vijf stemmen  om te verdelen. Je mag maximaal twee stemmen aan dezelfde vereniging geven. Het totaal beschikbare bedrag van € 180.000 wordt gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Vervolgens wordt dat bedrag vermenigvuldigd met het aantal stemmen dat we als vereniging krijgen.

Lid worden van de bank
Je bent als klant niet automatisch lid van de Rabobank. Klanten van Rabobank Zeeuws-Vlaanderen die uiterlijk op 1 februari 2018 lid zijn geworden van de Rabobank, mogen stemmen. Je kan eenvoudig gratis lid worden door je via www.rabobank.nl/leden aan te melden. Als lid mag je niet alleen stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne; je krijgt ook vier keer per jaar het ledenmagazine ‘Dichterbij’, leuke aanbiedingen en je kan invloed uitoefenen op het beleid van de bank.

Wanneer stemmen?
Van woensdag 4 april tot en met maandag 16 april 2018 kan er gestemd worden. Leden van de bank ontvangen hun persoonlijke stemcode aan het begin van de stemperiode. Het stemmen verloopt via een beveiligde website. Een aantal weken na afloop van de stemperiode ontvangen alle verenigingen en stichtingen die hebben meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne bericht over de uitslag.

Trommel je familie, buren en vrienden op!
Behalve dat je zelf op VV Vogelwaarde kan stemmen, kun je natuurlijk ook je familie, vrienden of buren mobiliseren! Enige voorwaarde is dat ze ook klant en lid bij de bank moeten zijn. Trommel dus zoveel mogelijk mensen op om op VV Vogelwaarde te stemmen. Hoe meer stemmen, hoe meer geld we krijgen. En daar kunnen we weer mooie dingen voor de vereniging mee doen!

Meer informatie over de Clubkas Campagne vind je hier.