26 mei: grote feestavond voor onze leden!

Op zaterdag 26 mei organiseren we als afsluiter van het seizoen voor al onze leden weer een grote feestavond, inclusief BBQ. Dit jaar wordt het één groot fout feest. Met de grootste (foute) hits uit de 90’s en 00’s, hilarische spelletjes en allerlei foute accessoires om je outfit nog fouter te maken! Alle aanwezigen ontvangen daarnaast één lot voor een gratis loterij met mooie prijzen!

Kosten
De kosten voor de feestavond bedragen € 17,50. Daarvoor krijg je een overheerlijke barbecue (all you can eat!), heel de avond drinken en een gratis lot voor de loterij.

Voor wie?
De feestavond is bedoeld voor al onze leden (vanaf O-17), niet spelende leden / donateurs en ouders van jeugdleden. Partners zijn uiteraard ook van harte welkom.

Ben jij erbij?
Wil jij deze supergezellige afsluiter van het jaar niet missen? Aanmelden voor de feestavond kan t/m zondag 13 mei door een mail te sturen naar feestavond@vvvogelwaarde.nl. Mondeling aanmelden kan ook bij Evelyne van Passel.