Indelingen competities en beker

De indelingen voor de competitie en beker voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Vrijdag 17 augustus wordt het volledige competitieprogramma bekend gemaakt door de KNVB.

1e elftal

Vogelwaarde 1 neemt het voor de beker op tegen drie zaterdagploegen: buurman VV Zaamslag (3e klasse), MZVC (4e klasse) en WIK’57 (4e klasse). In de competitie staan voor Vogelwaarde 1 een aantal mooie derby’s op het programma. In de sterk Zeeuws-Vlaams getinte 4e klasse komt Vogelwaarde de volgende tegenstanders tegen: Biervliet, Breskens, Groede, Hontenisse, Hulsterloo, IJzendijke, Koewacht, METO, ODIO, Oostburg, Ria W, Steen en WVV’67.

Overige teams

In de jeugd werkt Vogelwaarde vanaf de leeftijdscategorie O-13 ook dit jaar weer samen met Hontenisse en SDO’63. Je vindt de beker- en competitie-indelingen van alle teams hieronder. Om de indelingen te bekijken moet je een account hebben op voetbal.nl. De teampagina’s op deze website worden in de loop van de maand geactualiseerd, zodat je eenvoudig daar de standen en uitslagen kunt vinden.