Pupil van de week: Thijs de Schepper

Op zondag 4 november was Thijs de Schepper van het JO9-team pupil van de week bij de wedstrijd VV Vogelwaarde 1 – ODIO 1. Wies van Poorten verwelkomde Thijs en liet hem vervolgens kennismaken met de spelers en de staf van het eerste elftal van VV Vogelwaarde.

Tijdens de warming-up mocht Thijs meedoen met het overtrappen van de bal en werd er ook nog op de goal geschoten. Nadat iedereen was opgewarmd werden in de kleedkamer de laatste voorbesprekingen gehouden. Voordat de wedstrijd begon mocht Thijs de scheidsrechter helpen met het verrichten van de toss.

Na de aftrap ging Thijs slalommend langs de spelers van ODIO om vervolgens een goal te scoren. Vanuit de dug-out kon daarna de spannende wedstrijd worden gevolgd. VV Vogelwaarde verloor het doelpuntrijke duel helaas met 3-6.

Na afloop van de wedstrijd mocht Thijs met zijn ouders en broertje gezellig komen napraten in de bestuurskamer van VV Vogelwaarde. Hier werd onder het genot van een hapje en een drankje gesproken over de onvergetelijke middag voor Thijs.

Wies, spelers, staf, bestuur……….. heel erg bedankt!!