Pupil van de Week: Thibeau de Fré

Zaterdag 2 december speelde Vogelwaarde thuis tegen Oostburg. Thibeau de Fré, speler van JO9-1, was die dag pupil van de week. Hij schreef een leuk verslag over de dag!

“Hallo,
Ik ben Thibeau De Fré, 8 jaar oud en speel bij de leukste ploeg van VV Vogelwaarde, nl. de JO9-1. De hele week heb ik uitgekeken naar zondag 2 december omdat ik dan pupil van de week mocht zijn. Om 13u15 was het dan zover en ging in met mijn ouders naar het voetbal. Eenmaal aangekomen stond Wies ons al op te wachten om me te begeleiden. Hij heeft me voorgesteld aan alle spelers van de ploeg.

Nadat ik mijn voetbaltenue aan had gedaan mocht ik mee gaan opwarmen met de 1ste ploeg. Na de opwarming heeft de coach de strategie en de aanpak van de wedstrijd tegen Oostburg met de spelers besproken. Daarna ging ik met de spelers het veld op en na het handjes geven was het uiteindelijk zover: ik mocht de aftrap geven en scoren! Na een dribbelactie tussen de spelers van Oostburg door, scoorde ik met rechts laag in de linker benedenhoek. De keeper van Oostburg was kansloos!

Na de aftrap mocht ik op de bank plaatsnemen tussen de reservespelers waar ik de volledige wedstrijd gevolgd heb en gezellig gesproken heb met de bankzitters. De eerste helft stond het jammer genoeg 1-2 voor Oostburg. Tijdens de rust sprak de trainer onze spelers motiverend toe. Ik had het gevoel dat we niet onder lagen en de 2e helft de gelijkmaker konden scoren en misschien zelfs winnen. De wedstrijd ging verder en Oostburg scoorde nog 2x. 1-4 was het verdict, ondanks we de 2e helft beter speelden want er was veel inzet te zien van alle spelers.

Na de wedstrijd kreeg ik van de kapitein van de ploeg een mooie beker en snoepjes en heb ik afscheid genomen van de spelers. Mijn leuke dag eindigde met kleine hapjes  in de bestuurskamer waar ik na de bespreking van iedereen afscheid heb genomen. Ooit hoop ik zelf deel uit te maken van het 1ste elftal van VV Vogelwaarde.

Ik wil ook nog eens iedereen bedanken die dit leuk initiatief heeft mogelijk gemaakt!

Groetjes,
Thibeau”