15 december spetterende vuurwerkshow in Vogelwaarde

Het sportpark van Vogelwaarde is zaterdagavond 15 december het podium voor een spetterende vuurwerkshow. Vuurwerkspecialist Party Max laat die avond haar uitgebreide assortiment vuurwerk zien. Als afsluiting is er een spetterende vuurwerk finale, die wordt uitgevoerd door de pyrotechnicus van de vaste vuurwerkleverancier ‘Vuurwerk Totaal’ van Party Max.

Het is niet voor het eerst dat Eric Buijsse en het team van Party Max een soortgelijke vuurwerkshow in Vogelwaarde organiseren. Bij eerdere edities kwamen er zo’n 1.500 bezoekers op de shows af. Het publiek kan tijdens de show de vuurwerkeffecten beoordelen en zo de eigen favoriet bepalen. Dat maakt de aankoop later een stuk gemakkelijker en voorkomt miskopen. Alle bezoekers krijgen een ‘schietlijst’ en een gratis lot voor een loterij waarmee prachtige vuurwerkprijzen te winnen zijn.

De afsluiter van de demonstratie belooft spectaculair te worden. “Het wordt een heftige en spetterende finale met het beste consumentenvuurwerk dat in Nederland verkrijgbaar is!” De show op onze voetbalvelden is gratis, begint om 19.30 uur en duurt ruim een half uur. De poort gaat open om 18.30 uur. Rondom de show is er volop vertier. Er is muziek, warme chocomel, glühwein, soep en broodjes worst om alvast in de stemming te komen.

De vuurwerkvoorverkoop voor oudjaar is inmiddels volop gestart. Op www.partymaxvuurwerk.nl kunnen liefhebbers terecht voor de folder, filmpjes en mooie aanbiedingen. De vuurwerkverkoop van Party Max vindt plaats op vrijdag 28, zaterdag 29 en maandag 31 december in de vuurwerkloods aan de Bossestraat 112 in Vogelwaarde.