Geslaagd kerst-darttoernooi

Afgelopen vrijdag was het jaarlijkse darttoernooi tussen kerst en oud en nieuw. 10 deelnemers waren op het festijn afgekomen. Na de training van het eerste (en tweede) elftal begon het darttoernooi met de wedstrijd tussen Koen Heijens en Bart Vermeulen. Uiteraard was Koen Heijens de underdog tegen deze fervent darter en moest al snel het onderspit delven.

Partijen tussen Sven/Renco, Maikel/Kevin en Jimmy/Rens werden respectievelijk gewonnen door Sven, Kevin en Jimmy. Grootste held van de eerste ronde was Sjarco, die in een twee uur durende leg met een dubbel-1 Rick naar huis stuurde. In de volgende ronde mocht hij op zijn beurt weer naar huis van Kevin.

In een denderende finale, waar een nieuwe speelwijze met drie finalisten werd uitgetest (ja dat kan op Vogelwaarde) stonden Bart, Kevin en Jurgen Hiel tegen elkaar. Het was na een spannende partij met 7 legs diezelfde Jurgen Hiel die met een 2-2-3 voorsprong met de prijzen ging lopen. Ofja, hij stuurde zijn kat (Koen Heijens) die als lucky loser de finaleplaats mocht innemen en zodoende zich een jaar mag kronen tot VV Vogelwaarde Dartkampioen. Proficiat!