Jeugduitje 2019: NAC Breda – FC Utrecht

Beste jeugdleden en jeugdleiders,
Na een mooi avondje NAC Vorig seizoen, hebben we ook dit seizoen besloten om naar Breda te gaan. Ze nemen het zaterdag 16 maart op tegen FC Utrecht.

Wanneer? Zaterdag 16 maart 2019
Aanvang wedstrijd 19:45
Vertrek vanaf parking 17:30
Verwachte tijd terugkomst 23.30

De prijs voor de busrit is voor onze rekening, dit is te danken aan de grote inzet van jeugdleden en vrijwilligers tijdens onder andere de Wafelactie. Daarnaast willen we dit jaar de jeugdleiders weer extra bedanken voor hun inzet door hen geen bijdrage te laten betalen!
De kosten voor deze wedstrijd zijn €15,00 per jeugdlid en €0,- per jeugdleider. Zoals vorig jaar gaan ook dit jaar alle betalingen digitaal. Zie hieronder de toelichting over de betalingswijze. Graag de aanmelding van de jeugdleiders naar jeugdcoordinator@vvvogelwaarde.nl
Verder, zoals gebruikelijk, mag er in de bus geen alcohol worden gedronken en is er ook een rookverbod. We gaan er wederom voor zorgen dat de wc’s dit jaar open zijn in de bussen.

Betalingswijze

Jouw betaling is jouw aanmelding! Jezelf aanmelden kan tot en met 13 januari. Vervolgens worden de kaarten besteld. Stort het totale bedrag naar het rekeningnummer van VV Vogelwaarde: NL52RABO0330407309. Dit onder vermelding van jeugduitje 2019. Vergeet daarbij niet jouw naam en eventueel die van anderen indien je voor meerdere betaalt, te vermelden! Wij hopen op een grote opkomst, want het belooft een spannende wedstrijd te worden.
Hopelijk tot dan! Het jeugdbestuur