Gelijkspel voor dames tegen WVV’67

Deze zondag stond voor de dames WVV’67 VR1 op de planning, een lastige tegenstander voor de Vogelwaarde dames. De laatste wedstrijd hadden we met 5-0 verloren, maar we gingen alles op alles zetten voor de winst!

We konden beginnen met 11 man en 3 wissels, dit is een grote luxe vergeleken met de laatste wedstrijden. WVV zat ook lekker knus met 6 wissels op de bank…

De eerste helft begon wat rommelig, we hadden flink wat tegenwind maar al snel creëerde Vogelwaarde kansen. Door een sterke voorzet van Amber, scoorde Chloé de eerste goal van de wedstrijd. De verdediging aan onze kant stond sterk en WVV kwam niet vaak bij de goal. Net voor rust kreeg WVV een vrije trap mee net buiten het 16 meter gebied. Helaas kon onze keepster dit schot niet tegenhouden en werd het net voor rust 1-1.

Na de rust bleven de kansen aan beide kanten komen. De aanval brak vaak door, maar er kwamen helaas geen goals uit. Gelukkig kwamen er ook geen tegengoals en bleef de eindstand 1-1. Ik denk dat we hier zeker trots op mogen zijn.

Deze zaterdag gaan (een deel van) de dames dansjes en drankjes doen op de feestavond van de voetbal, we hopen jullie daar ook te zien. Zondag spelen we om 12:30 in Roosendaal tegen Roosendaal VR2.