Dames pakken winst tegen ODIO

Op de zonnige zondagmorgen startten de dames van Vogelwaarde tegen ODIO. Vorige wedstrijd eindigde in een 0-3 overwinning, maar we moesten ODIO zeker niet onderschatten.

Na een moeizame start kwamen de eerste kansen voor Vogelwaarde, ook ODIO brak enkele keren gevaarlijk uit. Gelukkig stond de verdediging van Vogelwaarde sterk. Na een verre uittrap van Anouk werd een goede aanval opgebouwd, helaas miste we het doel. Even later was er weer een goede aanval met daaropvolgend een prachtig doelpunt van Dagmar, 1-0, dit bleef de stand tot de rust.

Na de rust deed Vogelwaarde er weer alles aan om bij de goal te komen. Helaas werd er een tegendoelpunt gemaakt en zakte de moed een beetje in de schoenen. De dames van ODIO hadden alles gegeven voor dat doelpunt. Gelukkig zat er daarna geen puf meer in. Nu was het weer tijd voor ons. Na een voorzet van Dagmar schoot Amber de bal recht op goal. De bal werd in eerste instantie tegengehouden, maar in de rebound zorgde Amber uiteindelijk wel voor een goal. We kregen weer hoop en gingen er vol tegenaan, ondertussen probeerde ODIO ons uit de wedstrijd te halen door bij iedere aanraking op de grond te gaan liggen. Maar door een goede loopactie van Chloé werd de 3-1 al snel gemaakt. Er bleven maar spelonderbrekingen plaatsvinden en hierdoor liep de wedstrijd uit tot 12.45u. Marc de Kunder werd vast al zenuwachtig langs de lijn. Zouden de dames toch wel op tijd van het veld zijn?

De drie puntjes zijn weer voor de dames van Vogelwaarde waardoor we nog steeds de vierde plek bezetten. Volgende week spelen we tegen DOSKO in Bergen op Zoom, hier hopen we ook puntjes te pakken!