CORONA-update: Seizoen lijkt klaar. Jubileum helaas uitgesteld.

Maandagavond 23 maart heeft het kabinet besloten dat bijeenkomsten en evenementen in verband met het coronavirus tot 1 juni 2020 verboden worden. Eerder werd bekend dat er tot 6 april niet gespeeld mocht worden.
De KNVB heeft nog geen definitief besluit genomen, maar het lijkt erop dat het onmogelijk wordt om de competitie af te maken. Daarnaast kunnen onze geplande activiteiten in mei, waaronder het 75-jarig jubileum en het beachvoetvolley weekend, helaas niet doorgaan.

Zodra we bericht hebben van de KNVB over de afwikkeling van de veldcompetitie, de rangschikking en de promotie- en degradatieregeling, laten we dit jullie weten. Woensdag 25 maart kijkt het bestuur naar de verschillende mogelijkheden om de jubileumactiviteiten uit te stellen. Want 1 ding is zeker: dat gaan we zeker inhalen!

Uiteraard vinden we het enorm jammer dat onze feestelijke activiteiten in mei niet door kunnen gaan. We willen wel benadrukken dat wij begrip hebben voor de beslissing van de regering. De situatie waarin we zitten vraagt om zulke beslissingen. Alleen samen kunnen we deze situatie ombuigen. Volg allemaal de adviezen van het RIVM op en zorg goed voor elkaar. Zodat we snel weer kunnen genieten van onze mooie sport en elkaar!

Bestuur VV Vogelwaarde