Jubileum jaartje uitgesteld: 13 t/m 16 mei 2021

Maandagavond 23 maart heeft het kabinet besloten dat bijeenkomsten en evenementen in verband met het coronavirus tot 1 juni 2020 verboden worden. Helaas kunnen daardoor onze geplande jubileumactiviteiten in mei ook niet doorgaan. Uiteraard vinden we dat enorm jammer. We willen wel benadrukken dat wij begrip hebben voor de beslissing van de regering. De situatie waarin we zitten vraagt om zulke beslissingen. 

Maar, niet getreurd! Ons 75-jarig jubileum moet natuurlijk alsnog wel gevierd worden. Het bestuur heeft besloten om de jubileumactiviteiten een jaar op te schuiven, naar 13 t/m 16 mei 2021. Het programma blijft hetzelfde. We hebben gelukkig al toezegging gekregen van Oud-Feyenoord, de beloften dames van ADO den Haag en de verschillende artiesten dat ze volgend jaar graag naar Vogelwaarde komen! Zet dus alvast een grote cirkel in je agenda rond 13 t/m 16 mei 2021.

Voor nu wensen we vooral iedereen een hele goede gezondheid in deze bizarre, onzekere tijd. Volg allemaal de adviezen van het RIVM op en zorg goed voor elkaar.

Bestuur Voetbalvereniging Vogelwaarde