Café ‘t Karrewiel nieuwe hoofdsponsor

VV Vogelwaarde heeft in (Eet)cafe ‘t Karrewiel een nieuwe hoofdsponsor gevonden. Uitbaters Marc van Calster en Marjon van Trappen volgen Lon en Tinie Lambert op, die decennia lang met Ambachtelijke Slagerij Lambert shirtsponsor van het 1e waren.

De nieuwe shirts met daarop het logo van ‘t Karrewiel werden zondag voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen Hoofdplaat gepresenteerd. Het 1e beschikt nu over een splinternieuw thuis- en uittenue. Uit handen van aanvoerder Rick Moens ontving Marjon een mooie bos bloemen. Het bestuur van VV Vogelwaarde is enorm blij met het aantrekken van ‘t Karrewiel als nieuwe hoofdsponsor; een lokale ambitieuze horecavoorziening die inmiddels al goed op de kaart staat in en om Vogelwaarde! Bedankt Marjon en Marc!

Lon en Tinie nemen na 30 jaar afscheid als hoofdsponsor van VV Vogelwaarde. Wij zijn hen daarvoor zeer erkentelijk en dankbaar! Gelukkig is het afscheid nog niet definitief; de komende jaren is Ambachtelijke slagerij Lambert shirtsponsor van VV Vogelwaarde 2.

SONY DSC