Meld je snel aan voor de VV Vogelwaarde Voetbalquiz!

Doe jij op vrijdag 30 december 2016 mee aan de 6e editie van de VV Vogelwaarde voetbalquiz? Test je kennis van het lokale, regionale, provinciale, nationale, Europese en mondiale voetbal in een leuke, interactieve quiz met veel film- en geluidsfragmenten! Historie en heden, spelregels en anekdotes; alles komt voorbij. De quiz is al jaren een drukbezocht succesnummer, dus zorg dat je op tijd inschrijft.

De voetbalquiz vindt dit jaar plaats in de kerstvakantie, op vrijdagavond 30 december 2016. Een mooie datum, want zeg nou zelf; na al die familieverplichtingen ben je vast en zeker toe aan een gezellige avond met vrienden die gaat over de belangrijkste bijzaak ter wereld! En het is direct een mooie afsluiter van het jaar…

Teams van 2 of 3 personen kunnen zich opgeven door het online aanmeldformulier in te vullen. Je kan je ook opgeven bij een van de quizcommissieleden; Artjan Lambert, Michael de Nijs of Sander de Schepper. Minimale leeftijd = 16 jaar. Wees er snel bij want vol=vol. Er hebben zich reeds tien teams aangemeld.
We hopen weer op een goede opkomst zodat we er weer een gezellige avond van kunnen maken!

poster-rgb