Inschrijving Beach Voetvolley van start

De inschrijvingstermijn voor het jaarlijkse Beach Voetvolley toernooi in Vogelwaarde is gestart. Teams kunnen inschrijven via de website www.beachvoetvolley.nl. Er kunnen maximaal 40 teams worden geplaatst. De organisatie wil iedereen in de regio de kans geven om deel te nemen, dus het is van belang om snel te reageren. De inschrijftermijn sluit op 1 april 2017.

Nadat het parkeerterrein van de plaatselijke voetbalvereniging Vogelwaarde is omgetoverd in een prachtig strand met feesttent, terrassen en attracties voor de kinderen staat het hele pinksterweekend (2, 3 en 4 juni 2017) in het teken van sport en feest.

De organisatie rekent op vele enthousiaste deelnemers en bezoekers, het belooft weer een prachtig evenement te worden. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met het 4e Beach Soccer toernooi en aansluitend de 20+ Beach Party. DJ BEE tekent voor de muziek. Zaterdagavond barst de sfeervolle feesttent uit haar voegen bij de Mega Beach Party met DJ BEE en Dutch Cult.

En op zondagmiddag zijn er dan de sportieve hoogstandjes op het gezelligste strand van Zeeuws-Vlaanderen. Vorig jaar werd het prestigieuze toernooi gewonnen door René van Eijsden en Barry Ruitenberg uit Amsterdam, onder de naam Copacabana. Tijdens de 21e editie dit jaar zullen naar verwachting opnieuw topteams uit België deelnemen.