Vogelwaarde/SDO’63 JO17 wint moeizaam van Kloetinge

Vandaag stond de wedstrijd tegen laagvlieger Kloetinge JO17-3 op het programma voor de onder 17 jongens. Na de zeperd van afgelopen zaterdag tegen Kapelle konden ze vandaag laten zien dat ze wel konden voetballen. Helaas was de scherpte er niet in de eerste helft. De tweede helft werd dit echter rechtgetrokken. Dit zien we de laatste tijd vaker bij VV Vogelwaarde…

Nadat de groen-witten afgelopen week met 6-0 kansloos verloren van Kapelle, stond deze dag laagvlieger Kloetinge JO17-3 op het programma. Zowel Kloetinge JO17-3 als -4 zitten in dezelfde competitie, die respectievelijk de laatste en eerste plaats bezetten. Na vorige week was het dus zaak om gelijk scherp te starten. Hoe anders verliep de eerste helft… De ploeg miste scherpte en stond na 20 minuten spelen met 0-1 achter. Kansen waren er wel, maar het vizier van Bart en Milan stond helaas niet op scherp.

Jop kon het niet meer aanzien en Sjarco mocht in de rust de manschappen weer in de goede richting helpen. Na een afsluitende oppepper van Jop konden we de tweede helft in. Nog steeds voetbalden we niet goed, maar deze keer stond het vizier meer op scherp. Goede aanvallen van beide teams leidden tot kansen, maar het waren de (bij gelegenheid) oranje-wit-groenen die de wedstrijd over de streep konden trekken met mooie doelpunten van de gebroeders De Nijs.

Hopelijk kunnen de heren volgende week uit een ander vaatje tappen tegen Spui, dat Kloetinge JO17-4 verrassend op een gelijkspel hield. De wedstrijd begint om 11.00 op ons eigen sportpark. Tot dan!