HVV/Clinge JO15-3 – HSV JO15-2 1-2

In de barre kou moesten we aantreden tegen een ploeg die 3 punten meer had dan wij. Het begin was duidelijk voor de thuisploeg. Regelmatig werd er matig verdedigd. Gelukkig had de tegenstander moeite met scoren.
We kwamen langzaamaan in de wedstrijd, alleen kwamen er weinig kansen van onze kant. Na een corner werd er slecht uitverdedigd en viel de 1-0 binnen.
In de rust werden er frikadellen beloofd door de trainers als er na de achterstand een overwinning zou volgen. Na de rust werd er dan ook meteen meer druk gezet en beter gevoetbald. Dit resulteerde in de gelijkmaker na een goede aanval van Thomas.
De tegenstander kwam daarna met lange ballen achter de verdediging, maar gelukkig stond de verdediging beter dan voor rust.
Een minuut of 10 voor tijd kreeg Ruben de bal op een meter of 30 van het doel. Hij bedacht zich niet en schoot de bal met een flinke boog in de kruising!
Daarna hadden we nog grote kansen die door Kit en Finn helaas niet werden verzilverd.
De laatste seconde weer een lange bal, Jarno de Clippelaar komt uit en schiet de bal tegen de tegenstander op, maar die schiet de bal naast!
Knappe overwinning en de frikadellen hebben gesmaakt!