Rabo ClubSupport: stem op VV Vogelwaarde

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank jaarlijks een deel van haar winst in lokale clubs en verenigingen. Leden van de bank kunnen vanaf 5 oktober 2020 stemmen op het doel van hun keuze.

Elk lid van de Rabobank mag tijdens de stemperiode van 5 t/m 25 oktober 2020 5 stemmen uitbrengen op een vereniging/stichting naar keuze. Je mag maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen. Hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe hoger het bedrag dat de vereniging uitgekeerd krijgt van de bank.

Hoe kan je stemmen?

Door in te loggen in de app of op de Rabobank website. Daar kan je via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ klikken op Rabo ClubSupport.

Bestedingsdoel

Een speciale jubileumcommissie is druk bezig met de voorbereidingen voor een groots feestweekend, van donderdag 13 mei (Hemelvaart) t/m zondag 16 mei 2021. Tijdens het jubileumweekend willen we voor alle jeugdleden een grote voetbalclinic organiseren, met allerlei leuke spellen en attracties. De bijdrage vanuit Rabo ClubSupport kunnen we daar goed voor gebruiken! Kunnen we op jouw steun rekenen?

KIJK VOOR MEER INFORMATIE OP WWW.RABOBANK.NL/CLUBSUPPORT