Fijne feestdagen!

De kerstdagen staan voor de deur. Inmiddels ligt het voetbal alweer dik twee maanden stil. Geen spanning voor de wedstrijd. Geen gezellig praatje langs de lijn. Geen gezellig drankje in de kantine. We missen het. Gelukkig zijn we de afgelopen periode lekker bezig gebleven. De klusploeg onderhoudt wekelijks – de coronaregels netjes volgend – onze accommodatie. De jeugdteams gingen vrolijk door met trainen. Bij de senioren was het wat lastiger. Eerst in viertallen. Nu zelfs in duo’s. Maar het is goed dat we op die manier actief kunnen blijven. En met het vaccin in het vooruitzicht, hopen we dat het de komende maanden alleen maar beter wordt.

Helaas kunnen in de winterstop veel activiteiten niet doorgaan. De wafelactie voor de jeugd stellen we uit tot een moment waarop het weer veilig kan. Het klutstoernooi en de nieuwjaarsreceptie slaan we helaas ook over dit jaar. Eén activiteit gaat gelukkig wel door. De tiende editie van de VV Vogelwaarde voetbalquiz vindt dit jaar online plaats. Niet in teams, maar ieder voor zich. Maar dat mag de pret niet drukken. Het belooft een geweldige editie te worden met leuke vragen over het Zeeuwse, Nederlandse, Europese en mondiale voetbal. En: tijd speelt dit keer ook een rol. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt! De inschrijving voor de quiz start komende week. Hou de website en Facebook in de gaten….

Wij wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een mooi 2021. Maak er – ondanks alle beperkingen en maatregelen – iets moois van. Geniet van je naasten. En blijf vooral gezond.

Bestuur VV Vogelwaarde