Zaterdag 16 januari: 10e VV Vogelwaarde (online) voetbalquiz

Veel activiteiten kunnen dit seizoen vanwege corona helaas niet doorgaan. Maar voor de 10e VV Vogelwaarde Voetbalquiz maken we een uitzondering. Op zaterdag 16 januari 2021 gaan we met de quiz… online!

Deelname is dit jaar niet in teams, maar individueel. Zo kun je veilig, vanachter je eigen computer meedoen. Je moet wel zelf voor een drankje en hapje zorgen 🙂 Het aantal deelnemers is beperkt: er kunnen maximaal 50 mensen meedoen. Vol = vol. Schrijf dus snel in via het onderstaande formulier.

Hoe werkt het?

  • Deelnemers krijgen vrijdag 15 januari 2020 een e-mail met daarin de link naar de video-conferentie voor de quiz. We houden de quiz via de gratis tool ‘Zoom’. Het is aan te bevelen om vooraf de Zoom Client te downloaden en installeren op je computer.
  • De quiz vindt plaats op zaterdag 16 januari om 20.00 uur. Bij aanvang van de quiz leggen we uit hoe de quiz in zijn werk gaat. Deelnemers aan de quiz krijgen in totaal 90 vragen voorgelegd, verdeeld over 6 rondes. Tussen elke 2 rondes is er een kwartiertje pauze. Tijdens de pauze kun je wat te drinken halen, naar het toilet gaan of even bijkletsen. In de pauzes plaatsen we alle deelnemers willekeurig in 10 break-out rooms, zodat je telkens met een aantal andere mensen kan bijkletsen als je dat leuk vind.
  • De quiz zelf spelen we met de quiz-tool ‘Kahoot’. De vragen komen in de videocall in beeld. Het antwoord geef je op je telefoon, tablet of een 2e computerscherm in de Kahoot tool. Ook hierbij geldt weer: het is handig dat je vooraf de Kahoot app op je telefoon installeert. Deze is gratis te downloaden in de app store.
  • Je krijgt niet alleen punten voor een goed antwoord: snelheid speelt ook een rol. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. We zullen de vragen om die reden dan ook niet al TE moeilijk maken 🙂
  • Direct na afloop vindt de ‘prijsuitreiking’ plaats. Voor de nummers 1, 2 en 3 is er een mooie prijs beschikbaar. De winnaar krijgt daarnaast uiteraard de felbegeerde wisseltrofee.
  • Tenslotte: heb je nu al vragen? Stuur dan even een mailtje.

Inschrijven