17-18-19 september: Beachvoetvolley 2021!

De voorbereidingen zijn in volle gang: komend weekend wordt Vogelwaarde voor de 24e keer omgetoverd tot het meest tropische strand van Nederland, tijdens Beachvoetvolley 2021! Vanwege corona kon het beachvoetvolley evenement dit jaar opnieuw niet plaatsvinden tijdens Pinksteren. Gelukkig staan nu wel alle seinen op groen voor één groot, sportief, feest!

Vrijdag: Beachsoccer en 20+ Beachparty!

Vrijdagavond 17 september gaan we van start met alweer het 7e beachsoccer-toernooi. Met dit jaar meer teams dan ooit. De dames en heren trappen af op het zand vanaf 18.30 uur. Direct na afloop vindt de altijd beregezellige 20+ Beachparty plaats.

Zaterdag: Kids Beachsoccer en Q-Music Foute Uur Party!

Zaterdagmiddag gaan de jeugdleden van VV Vogelwaarde het zand in voor een potje Beachsoccer. Uiteraard is de tent open voor de supporters! Zaterdagavond 18 september feesten we verder met de Beachparty Junior met Isabel Provoost. Aansluitend vindt de Qmusic-Foute Uur Party plaats.

Zondag: 24e Beachvoetvolley toernooi

Zondag 19 september kunnen we genieten van het welbekende en drukbezochte Beach VoetVolley-toernooi. Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers. Na de afgelasting in 2020 en het uitstel van de editie in mei, gaat het er nu echt van komen. Zowel prestatieve als recreatieve spelers doen mee aan het toernooi. Natuurlijk zijn de winnaars van de vorige editie ook van de partij: Jaimy de Visser en Michal Szczawinski uit Hulst.

Coronatoegangsbewijs verplicht!

Bij toegang dien je vrijdag en zaterdag een legitimatiebewijs en een geldig coronatoegangsbewijs te tonen.
Bezoekers hoeven daarna geen 1,5 meter afstand te bewaren. De party’s op vrijdag en zaterdag eindigen om 00.00 uur.

Meer informatie: www.beachvoetvolley.nl