Mooie opbrengst acties Jumbo en Albert Heijn!

De afgelopen periode organiseerden verschillende supermarkten in de regio acties waarbij je onze vereniging kon steunen. Via Jumbo Hulst kon je een (deel van een) bal sponsoren. Bij Albert Heyn kon je gespaarde punten die je ontving bij de boodschappen inzetten voor onze vereniging.

Jumbo: € 437,50 voor nieuwe ballen!

De ballenactie van Jumbo Hulst heeft onze vereniging voor € 437,50 aan nieuwe ballen opgeleverd! Onlangs ontving bestuurslid Peter Thuy de bijbehorende cheque. Balsponsors en Jumbo: BEDANKT!

Albert Heyn: € 575 bij elkaar gespaard!

Tussen 13 september en 3 oktober hebben klanten van Albert Heyn met de Voetbalpassie actie maar liefst € 575 bij elkaar gespaard voor onze vereniging. Na de winterstop start de Voetbalpassie campagne opnieuw. Spaar je dan weer mee?