Pupil van de Week: Koen de Schepper

Op zondag 26 september was Koen de Schepper van het JO 10-team pupil van de week bij de wedstrijd VV Vogelwaarde 1 – VV Hontenisse 1.

Koen had er de hele week naar uitgekeken om pupil van de week te mogen zijn. Eerst verwelkomde Wies van Poorten Koen en liet hem vervolgens kennismaken met de spelers en de staf van het eerste elftal van VV Vogelwaarde.

Tijdens de warming-up mocht Koen meedoen met het overtrappen van de bal. Er werd ook nog op de goal geschoten.

Nadat iedereen was opgewarmd werden in de kleedkamer de laatste voorbesprekingen gehouden. De motivatie om de derbywedstrijd vol overgave in te gaan was groot.

Voordat de wedstrijd begon mocht Koen op de foto met de spelers van beide teams.

Na de aftrap manoeuvreerde Koen langs de spelers van Hontenisse en scoorde trefzeker een doelpunt!

Vanaf de zijlijn volgde Koen in de heerlijke nazomerzon de spannende wedstrijd. VV Vogelwaarde verloor de goed bezochte derbywedstrijd nipt met 1-2. Het was tot de laatste minuut spannend. Volgens Koen was door het doelpunt dat hij maakte na de aftrap toch echt 2-2 geworden!!

Na afloop van de wedstrijd mocht Koen met zijn ouders en broer gezellig komen napraten in de bestuurskamer van VV Vogelwaarde. Hier werd onder het genot van een hapje en een drankje gesproken over de onvergetelijke middag.

Wies, spelers, staf, bestuur……….. heel erg bedankt!!