Zaterdag 15 januari: 11e VV Vogelwaarde Voetbalquiz

We hadden goede hoop dat we dit jaar – geboosterd en wel – weer een gezellige voetbalquiz in de kantine konden organiseren. Helaas zit dat er weer niet in. Maar niet getreurd, na het succes van vorig jaar gaan we op zaterdag 15 januari 2022 opnieuw met de quiz… online!

Deelname is ook dit jaar niet in teams, maar individueel. Zo kun je veilig, vanachter je eigen computer, laptop of tablet meedoen. Met je maten bij elkaar zitten mag natuurlijk ook, zolang je maar niet spiekt bij elkaar. Je moet ook dit jaar helaas wel zelf voor een drankje en hapje zorgen. Het aantal deelnemers is beperkt: er kunnen maximaal 50 mensen meedoen. Vol = vol. Schrijf dus snel in via het onderstaande formulier.

Hoe werkt het?

  • Deelnemers krijgen vrijdag 14 januari 2022 een e-mail met daarin de link naar de video-conferentie voor de quiz. We houden de quiz via de gratis tool ‘Zoom’. Het is aan te bevelen om vooraf de Zoom Client te downloaden en installeren op je computer.
  • De quiz vindt plaats op zaterdag 15 januari om 20.00 uur. Bij aanvang van de quiz leggen we uit hoe de quiz in zijn werk gaat. Deelnemers aan de quiz krijgen in totaal 90 vragen voorgelegd, verdeeld over 6 rondes. Tussen elke 2 rondes is er een kwartiertje pauze. Tijdens de pauze kun je wat te drinken halen, naar het toilet gaan of even bijkletsen. In de pauzes plaatsen we alle deelnemers willekeurig in 10 break-out rooms, zodat je telkens met een aantal andere mensen kan bijkletsen als je dat leuk vind.
  • De quiz zelf spelen we met de quiz-tool ‘Kahoot’. De vragen komen in de videocall in beeld. Het antwoord geef je op je telefoon, tablet of een 2e computerscherm in de Kahoot tool. Ook hierbij geldt weer: het is handig dat je vooraf de Kahoot app op je telefoon installeert. Deze is gratis te downloaden in de app store.
  • Je krijgt niet alleen punten voor een goed antwoord: snelheid speelt ook een rol. Hoe sneller je antwoordt, hoe meer punten je krijgt. We zullen de vragen om die reden dan ook niet al TE moeilijk maken 🙂
  • Direct na afloop vindt de ‘prijsuitreiking’ plaats. Voor de nummers 1, 2 en 3 is er een mooie prijs beschikbaar. De winnaar krijgt daarnaast uiteraard de felbegeerde wisseltrofee.
  • Tenslotte: heb je nu al vragen? Stuur dan even een mailtje.

Inschrijven