Competitie jeugd en lagere elftallen start weer

Beste leden en ouders,

Dinsdag heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Gelukkig is er weer wat meer mogelijk. We mogen weer wedstrijden gaan voetballen en de kantine kan weer open. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee!
De KNVB heeft woensdag bekend gemaakt dat de competities voor de B-categorie (in ons geval alle jeugdteams, lagere elftallen en het damesteam) komend weekend weer worden hervat. Vanaf zaterdag spelen we dus weer wedstrijden. Voor de A-categorie (1e elftal) wordt vrijdag 28 januari besloten wanneer de competitie wordt hervat.

Hieronder staan de belangrijkste regels nog een keer op een rij:
✅ Publiek is weer toegestaan bij trainingen en wedstrijden
✅ Kleedkamers, toiletten en douches zijn open
✅ Sportkantines mogen weer open, tot maximaal 22.00 uur. Bij verplaatsing in de kantine is een mondkapje verplicht vanaf 13 jaar.
✅ In de kantine geldt: vaste zitplaatsen. Blijf je binnen en ben je 18+? Laat dan een coronatoegangsbewijs zien.
✅ Kom je alleen een drankje afhalen? Dan is een coronatoegangsbewijs niet verplicht. Zet wel een mondkapje op.

En misschien wel het belangrijkste: houd je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Blijf thuis bij klachten en laat je testen.
Wij hopen uiteraard dat we het seizoen verder weer op een normale manier uit kunnen spelen!

Met sportieve groet,
(Jeugd)bestuur VV Vogelwaarde