Drie heren op schot; Moens speler van het jaar

Tijdens de jaarlijkse feestavond op zaterdag 2 juli werden traditioneel weer een aantal prijzen uitgereikt. De clubtopscorer(s), speler van het jaar en spelers met de meeste trainingen werden in het zonnetje gezet.

Clubtopscorer

In plaats van één, moesten er dit jaar maar liefst drie bekers aangekocht worden voor de clubtopscorer van het seizoen. Een unicum. Met 14 doelpunten eindigden Nieck Elderson (1e elftal), Roy de Bakker (2e elftal) en good old Bart Mangnus (3e elftal, zie foto) op de eerste plaats. Het ereschavot werd gecomplementeerd door Dijardas Mazonas (13 doelpunten) en Jeffrey Geers (11 doelpunten)

Speler van het jaar

De spelers en staf van het 1e elftal wijzen elk jaar onderling een ‘Speler van het jaar’ aan. Iedereen geeft afzonderlijk een top 3 aan, waarbij de nummer 1 drie punten ontvangt, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 één punt.

Aanvoerder Rick Moens kreeg dit seizoen, waarin vooral het hele team uitblonk, veruit de meeste stemmen. Met Rick aan het roer eindigde het 1e op een nette 7e plaats, op slechts 1 puntje van plek 5.
De top 4 van de Speler van het Jaar verkiezing zag er als volgt uit:

1. Rick Moens – 36 Punten
  2. Dennis van Passel – 27 Punten
  3. Rob Hermus – 22 Punten
  4. Marshel st. Jacoba – 10 Punten
  5. Jeffrey Geers – 9 punten

Meeste trainingen dames

Vanwege de coronaperikelen bleek de trainingsadministratie bij de herenteams dit seizoen helaas niet geheel op orde. Gelukkig was het bij de dames wel goed bijgehouden, waardoor de speelster met de meeste trainingen, Amber Mahu, een welverdiende envelop in ontvangst mocht nemen tijdens de feestavond. Proficiat Amber!

1. Amber Mahu
  2. Endri van Dorsselaer