26 november: Vrijwilligersavond

Als bestuur zijn wij trots op de vele mensen die binnen onze vereniging actief zijn als vrijwilliger. Of het nu om een grote of kleine taak gaat; met elkaar zorgen we ervoor dat onze vereniging goed kan functioneren!

Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet, nodigen we hen – samen met hun partner – graag uit voor onze jaarlijkse mosselmaaltijd op zaterdag 26 november 2022. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom voor een gezellig drankje. Vanaf 17.30 uur staat er een heerlijke mosselmaaltijd klaar. Voor de vrijwilligers die geen mosselen lusten, staat er lekker alternatief klaar. Na afloop van de maaltijd kunnen de voetjes van de vloer. Er is muziek voor ieder wat wils. Gezellig een praatje maken mag natuurlijk ook!

Aanmelden

Heb jij per mail een uitnodiging ontvangen voor de vrijwilligersavond en wil je er graag bij zijn op zaterdag 26 november? Meld je dan uiterlijk zondag 13 november aan door te mailen naar vvvogelwaarde@gmail.com. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen je komt en of je wel of geen mosselen lust.

Draag je wel je steentje bij als vrijwilliger, maar heb je per abuis geen uitnodiging ontvangen? Laat het ons dan weten per mail!

We hopen je zaterdag 26 november te zien in onze kantine!