Terde loopt tegen 2e nederlaag aan

De punten moesten zondag 4 december op Vogelwaarde blijven, indien we aanspraak op de winterkampioenstitel wilden blijven maken… met Hontenisse en Ria W. als directe concurrenten. Dat je dan scherp op het veld moet beginnen is een vereiste. Helaas konden we dat vanmiddag niet opbrengen bij aanvang.

Binnen 5 minuten stond helaas al de 0-1 op het bord. We hadden het nakijken op een aanval van Terneuzen 4 die er ternauwernood niet inging. Onze schreeuwende keeper die zijn spelers tot de orde riep had echter niet door dat bal nog in het spel was. Resultaat 0-1. De 0-2 volgde niet veel later. Een overtreding in het zicht van de scheidsrechter in de eigen ‘16’, terwijl de bal al bij de zijlijn was… Resultaat 0-2. Nee de 1e helft was niet bar. Hadden we dan zelf geen kansen? Jawel! Na een goede aanval had Bart de 1-2 op zijn schoenen, maar helaas lag de bal te dicht bij de goal.

De 2e helft was in ieder geval een stuk beter. We waren feller en dat betaalde zich uit in een prachtig schot, welke doel trof door Bart. De 1-2 smaakte naar meer, de druk op Terneuzen bleef en na een mooie aanval over 4 schijven lag de bal erin… Mooie steekpass van Maarten, prima voorzet van Dijardas en netjes afgewerkt door… (ik dacht Sebas 😬). Dit was hét moment om de wedstrijd naar ons toe te trekken, echter het ontbrak ons aan finesse. ‘Het deksel op de neus’ stond ons te wachten. Terneuzen wisselde terug naar de basis 11 en zette nog eens aan. Ondanks een goede redding van Barry aan het eind, strandde de wedstrijd in een 2-4 eindstand. Kortom, balen maar we hebben hard gewerkt en geploeterd. Hopelijk staan we volgende week iets scherper op de mat en kunnen we aanspraak blijven maken op die – vooral door MvD – felbegeerde titel…

WdH

Datum: 4-12-2022