Maak kennis met voetbal tijdens het Nationale Voetbalweekend bij VV Vogelwaarde!

Op 9, 10 en 11 juni is Het Nationale Voetbalweekend. Samen met alle voetballers en verenigingen laten we zien hoe mooi en belangrijk het amateurvoetbal is in en voor Nederland. Bij VV Vogelwaarde staan er tijdens het Nationale Voetbalweekend twee leuke activiteiten op het programma: een ‘open training’ voor iedereen die eens kennis wil komen maken met voetbal én aansluitend de Final League van het meidenvoetbal! Vier jij met ons mee? 

Gratis open training voor kinderen van 5 tot 12 jaar

Op zaterdag 10 juni organiseren we van 9.30 tot 11.00 uur een leuke voetbalclinic voor de jeugd van 5 tot 12 jaar. Zit je nog niet op voetbal, maar wil je graag eens een balletje leren trappen? Zorg dan dat je erbij bent! Ben je wel al lid bij onze vereniging of een andere vereniging in de omgeving? Geen probleem! Ook dan ben je van harte welkom!

Aanmelden

Leden van VV Vogelwaarde (JO6 t/m JO12) kunnen zich aanmelden via de eigen trainer. Ben je geen lid van onze vereniging? Meld je dan aan door onderstaand formulier in te vullen! Je krijgt een bevestiging van je inschrijving en een paar dagen vooraf sturen we je nog wat praktische informatie door.