Kevin vd Brande speler van het jaar; Bart Mangnus clubtopscorer

Tijdens de familiedag op zaterdag 1 juli werden traditiegetrouw ook nog een aantal prijsjes uitgereikt aan de clubtopscorer, speler van het jaar bij het 1e elftal en de spelers met de beste trainingsopkomst.

Speler van het jaar

De verkiezing voor de speler van het jaar werd dit jaar gewonnen door Kevin van de Brande. De routinier speelde een puik seizoen en werd daarvoor beloond door zijn mede-spelers. Alle spelers mogen aan het einde van het seizoen een aantal stemmen uitbrengen op hun collega’s.

Kevin kon zaterdag niet aanwezig zijn, maar ontving de trofee later uit handen van zijn schoonvader, bestuurslid Johnny de Kort.

Clubtopscorer

De strijd om de titel ‘Clubtopscorer’ zal nog lang onderwerp van gesprek zijn in de Kerkstraat. Het werd dit jaar namelijk een nek-aan-nekrace tussen vader Bart en dochter Nakita Mangnus. Uiteindelijk wist good old Bart er dit seizoen eentje meer in het net te prikken, waarmee hij dochterlief het nakijken gaf. Gezamenlijk waren de twee Mangnusjes goed voor 31 doelpunten bij het 3e en de dames. Nette prestatie!

  1. Bart Mangnus (3e) – 16 doelpunten
  2. Nakita Mangnus (VR) – 15 doelpunten
  3. Chloé van Eijk (VR) – 12 doelpunten
  4. Dagmar Bakker (VR) – 11 doelpunten
  5. Dijardas Mazonas (3e) – 10 doelpunten

Meeste trainingen

Ook de spelers van het 1e, 2e/3e en de dames met de meeste trainingen werden in het zonnetje gezet. Bij het 1e waren Rob en Jasper afgelopen seizoen het vaakst op het trainingsveld te vinden. Bij het 2e was Niels Blommaert het vaakst van de partij en bij de dames voerden Kim de Caluwé en Brenda Duerinck de ranglijst aan!