Extra voetbalclinics voor de jeugd

In september en oktober van dit jaar bieden we onze jeugdleden van 6 t/m 13 jaar (dus vanaf JO7 t/m JO13) iets extra’s aan. Vier woensdagmiddagen kunnen de jeugdleden deelnemen aan een extra clubtraining die verzorgd wordt door Juriën Dam van voetbalschool Jong United. Dankzij de inbreng van de club is dit helemaal gratis!

De spelers gaan tijdens de extra trainingen aan de slag met coördinatie-oefeningen, speed & agility en natuurlijk tal van techniekoefeningen en pass- en trapvormen. Erg leerzaam en goed voor de ontwikkeling.

Wanneer?

De trainingen vinden plaats op woensdagmiddag op ons sportcomplex op de volgende data:

  • 20 september
  • 27 september
  • 4 oktober
  • 11 oktober

Reservedatum bij een afgelasting (bijvoorbeeld door slecht weer) is 18 oktober. De trainingen vinden plaats in groepen, tussen 14.30 en 17.30 uur.  De spelers worden op leeftijd ingedeeld in groepen. Een training duurt ongeveer een uur per groep en is aanvullend op de normale trainingen met het eigen team. 

Aanmelden

Deelname is niet verplicht, maar het zou natuurlijk leuk zijn als zoveel mogelijk spelers meedoen! Het zijn echt leerzame trainingen, onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Spelers die mee willen trainen, moeten zich vooraf aanmelden (voor de hele serie, aanmelden voor een losse training kan niet). Dat kan nog t/m 2 september via de website van Jong United: www.jongunited.com/vogelwaarde.