21 oktober 2023: 6e Bosse Pielenloop

Op zaterdag 21 oktober zijn de polders rond Vogelwaarde voor de 6e maal het domein van de snelste (maar uiteraard ook de wat minder snelle…) trimlopers uit de regio, tijdens de Bosse Pielenloop! Vorig jaar stonden zo’n 160 deelnemers aan de start. We hopen ook dit jaar weer op een grote opkomst. Of je nu een geoefende loper bent, of net begonnen met het verbeteren van de conditie: de Bosse Pielenloop is er voor iedereen! En je loopt ook nog eens door een prachtige omgeving: over bochtige dijkjes met een wijds uitzicht en langs de Vogelkreek!

Nieuw criterium: de Hontenisse Cup

Door het wegvallen van het najaarscriterium van de Stichting Sport Promotie Zeeuws-Vlaanderen is er dit jaar door de organisatoren van de trimlopen in voormalig Hontenisse iets nieuws bedacht: de Hontenisse Cup! Een leuk, verkort criterium over drie wedstrijden: D’Ossenkoppenloop in Ossenisse, de Bosse Pielenloop in Vogelwaarde en de Winterloop in Terhole.

Meer praktische informatie over de Bosse Pielenloop (parcours, aanvangstijden, (voor)inschrijven, locatie, etc.) vind je hier.