Gratis met de bus naar METO op 24 september

Voor het 1e elftal staat aanstaande zondag de eerste competitiewedstrijd op het programma. De mannen van interim-trainer Eric Vanhijfte gaan op bezoek bij METO in Hoogerheide. Een pittige tegenstander die afgelopen seizoen 10e werd in de Brabantse 4e klasse, maar uiteindelijk via de nacompetitie naar de 5e klasse degradeerde.

Busvervoer naar uitwedstrijden Brabant

Voor het 1e elftal staan er dit seizoen heel wat ritjes naar Brabant op het programma. Die leggen ze af per bus. Tinus Tours verzorgt dit seizoen het busvervoer naar die uitwedstrijden in het Brabantse. We bieden ook supporters graag de mogelijkheid om mee te gaan kijken. Daarom is het mogelijk om bij uitwedstrijden naar Noord-Brabant GRATIS met de bus mee te rijden. Vol is vol, dus het is wel belangrijk dat je je vooraf aanmeldt. Dat kan telkens vanaf maandag voor de betreffende wedstrijd, via de website. We hopen uiteraard op veel support!

Aanmelden voor METO – Vogelwaarde

Wil je komende zondag graag mee naar Hoogerheide om onze groen-witten te steunen? Vul dan onderstaand formulier (per persoon) in. De bus vertrekt omstreeks 12.00 uur vanaf ons sportpark en zal rond 18.30 uur terug zijn. Meerijden is gratis. Spelers en staf van het 1e elftal hoeven zich uiteraard niet aan te melden šŸ˜‰