Inschrijving 27e Beach Voetvolley toernooi van start

Het oudste en meest prestigieuze voetvolley toernooi in Zeeland staat alweer in de steigers! De inschrijvingstermijn iseven geleden geopend. Teams kunnen aanmelden viawww.beachvoetvolley.nl, tot 8 maart 2024. De organisatie wil graag iedereen in de regio de kans geven om deel te nemen, dus het is van belang om snel te reageren.

Het weekend is gepland op 17, 18 en 19 mei 2024. Er kunnen maximaal 40 teams deelnemen aan het voetvolley toernooi.Zoals altijd zijn zowel prestatieve als recreatieve spelers welkom. De trotse titelverdediger is het team van de Vanpee’s, bestaande uit Martijn en Dennis van Passel. Verder is er dit jaar een speciale pauze-act: een show en meet-and-greet met freestyle voetballer Bailey de Regt!

Het parkeerterrein van VV Vogelwaarde wordt voor de gelegenheid weer omgetoverd in een zomers tafereel. Sport en feest gaan traditiegetrouw hand in hand. Behalve voetvolley wordt er ook voetbal op het strand gespeeld. Op vrijdagavond wordt afgetrapt met een Beach Soccer toernooi voor heren en dames. Verder speelt de jeugd op de zaterdagmiddag het Jeugd Beach Soccer.

Natuurlijk is er ook feest in de feesttent. Op vrijdagavond met de altijd gezellige 90’s Beach Party. Tijdens de Beach Party Junior op zaterdag is er behalve muziek voor de jonge jeugd opnieuw een demo van Turnvereniging Olympus. Daarna is het de beurt aan DJ Sandro, met als grote finale Qmusic Het Foute Uuur Live! Al met al weer een weekend om naar uit te kijken!