Beachvoetvolley 2024 komt eraan

Komend weekend is het weer zover: Beachvoetvolley 2024! Voor de 27e keer wordt het parkeerterrein van ons sportpark door de Stichting BeachVoetvolley Vogelwaarde omgetoverd tot tropisch strand.

Een sportieve start op vrijdag met het grote Beach Soccer toernooi. Ook dit jaar hebben weer een groot aantal dames en herenteams uit de regio zich aangemeld. Aansluitend vindt weer een grote 90’s Beachparty plaats.

De zaterdagmiddag staat in het teken van onze eigen leden. De jeugd speelt op 2 velden wedstrijdjes beachsoccer. De senioren leden kunnen zich alvast opwarmen voor zondag. Op 2 velden werken zij een onderling beachvoetvolley toernooitje af.

In de avonduren zijn de DJ’s van Q Music Het Foute Uur en DJ Sandro te gast. Met de heetste hits en een prachtige lichtshow wordt het een geweldige avond die je niet wilt missen!
Vroeg op de avond trapt de jeugd al af tijdens de Beach Party Junior. Leden van turnvereniging Olympus uit Vogelwaarde verzorgen dan een spectaculaire demo.

Na al dat feesten staat op zondag het 27e Beach Voetvolley toernooi gepland. Met als spectaculaire pauze act een demonstratie van de bekende freestyle voetballer Bailey de Regt!

De organiserende stichting rekent op vele toeschouwers, de entree is gratis. Het toernooi begint om 12.00 uur, de finale is rond 17.00 uur gepland. De kleintjes zullen zich niet vervelen: zij kunnen zich vermaken in de gratis draaimolen. Verder is natuurlijk het schminkteam weer aanwezig en is er volop zand om in te spelen.

Praktische informatie

  • Vanaf maandag 13 mei start de opbouw van het evenement. Dit betekent dat de parking dan niet meer beschikbaar is voor auto’s. Dit geldt t/m woensdag 22 mei. Je kunt deze week parkeren op de parking bij het dorpscentrum (Populierenstraat) en de doorgang door de bossen ter hoogte van het tennisveld gebruiken. Zie afbeelding. De hoofdingang van het sportpark op de parkeerplaats blijft wel bereikbaar, dus als je te voet komt of afgezet wordt, kun je wel gewoon via de hoofdingang naar de trainingen / wedstrijden komen.
  • Vrijdag, zaterdag, zondag en maandag geldt er een parkeerverbod in de Bossestraat aan de zijde van het sportpark, tussen de Kastanjestraat en Elzenstraat.
  • Benieuwd naar het programma? Kijk op www.beachvoetvolley.nl.

Tot komend weekend!