Zaterdag 8 juni: Zomerfeest

Op zaterdag 8 juni vieren we vanaf 15.00 uur als afsluiter van het seizoen weer een geweldig zomerfeest voor jong & oud!

We gaan er net als vorig jaar weer een beregezellige dag voor jong en oud van maken. De kids kunnen zich uitleven op een springkussen. Ondertussen kunnen de papa’s en mama’s en al onze oudere leden gezellig bijkletsen of een dansje wagen op de heetste hits! Uiteraard worden ook de jaarlijkse klassementen weer bekendgemaakt tijdens het feest.

Uiteraard wordt aan de inwendige mens volop gedacht: voor de jeugdige aanwezigen zijn er heerlijke broodjes hamburger én saté. Voor de ouderen gaat vanaf 17.00 uur de bakplaat aan voor een overheerlijke barbecue met het lekkerste vlees van Slagerij Geelhoedt.

Voor wie?

Het Zomerfeest is bedoeld voor al onze leden (ook jeugdleden!) en ouders van jeugdleden. Partners of broertjes en zusjes zijn uiteraard ook van harte welkom!

Wat kost dat?

We willen het Zomerfeest graag zo toegankelijk mogelijk maken voor al onze leden. De kosten bedragen daarom slechts € 12,50 voor iedereen vanaf 16 jaar.
Daarvoor krijg je een overheerlijke BBQ (all you can eat!) en heel de middag / avond drinken! Voor de jeugd tot 16 jaar vragen we een bijdrage van € 5,00 per persoon.

Ben jij erbij?

Aanmelden voor het Zomerfeest kan t/m woensdag 29 mei per mail.
Of meld je mondeling aan bij Evelyne van Passel aan de bar. Vergeet niet door te geven met hoeveel volwassenen en kinderen je komt!

Wij hopen je zaterdag 8 juni te zien!

Bestuur VV Vogelwaarde