Team Laterale Skipping winnaar Beach Voetvolley toernooi Vogelwaarde

Onder een stralende zon en in een gezellige entourage werd het 27e Beach Voetvolley toernooi gespeeld. Een zware editie deze keer, na de enorme regenval in de afgelopen dagen. 

De verdiende winnaar van het toernooi werd het team Laterale Skipping, met Tim de Feijter en Niels Breijaert. Zij versloegen in de finale De Calcio’s (Koen de Blieck en Roy Esseling). De andere teams in de halve finales waren Team Diakonaal (Sam de Theije en Gertjan van den Dries) en FEBO (Joost Boogaert en Jasper Sponselee). Eerstgenoemd team won de troostfinale en werd derde.

Tim de Feijter werd gekroond tot de beste speler van het toernooi.

Op vrijdagavond  was de aftrap met het Beach Soccer toernooi. De winnaar daarvan werd het team van Barry’s Boys. Bij de dames was de traditionele toernooiwinst voor Hontenisse.

Behalve al het sportieve was er ook plaats voor twee grandioze feesten. Op vrijdag de 90’s party, op zaterdagavond de welbekende Beach Party met Sandro en Qmusic Het Foute Uur Live. Ruim 700 bezoekers gingen uit hun dak.

Natuurlijk was er in dit weekend ook plaats voor de jeugd op de zaterdagmiddag met het Jeugd Beach Soccer toernooi (diverse poules gewonnen door het Mario-Team, The Football Kings, Sinaasappels en Jong United) en aansluitend de Beach Party Junior. Voor iedereen vertier dus!

Stichting Beach Voetvolley dankt haar vele vrijwilligers, sponsors, deelnemers en alle bezoekers!

Alle foto’s van de toernooien en de party’s zijn terug te vinden op de Beach website: Foto’s 2024 – Stichting Beachvoetvolley Vogelwaarde