VV Vogelwaarde verduurzaamt verder

Na de vervanging afgelopen zomer van de grote warm water boiler door een nieuw exemplaar met voorbereiding voor een warmtepomp-e-solar is nu ook de laatste grote stap in de verduurzaming van onze accommodatie gezet. Vier jaar geleden werden al 58 zonnepanelen geïnstalleerd en op diverse plaatsen LED verlichting toegepast. 

Afgelopen maand is de laatste hand gelegd aan het project van onze veldverlichting. De conventionele armaturen van het trainingsveld zijn vervangen door moderne LED armaturen. Daarbij is ook de LED verlichting op veld 2 verbeterd.

De firma Oostendorp Nederland was de uitvoerder. Voorafgaand waren er de nodige gesprekken over het lichtplan en onze wensen daarbij. Daarbij moest het ook financieel binnen de mogelijkheden passen. Dat is uitstekend gelukt. De laatste lichtmeting wees uit dat een mooie en gelijkmatige verlichting is gerealiseerd. 

Financieel kregen we ook bij dit duurzaamheidsproject een flinke steun in de rug vanuit het Rabobank Coöperatiefonds en de MKB duurzaamheidsbijdrage. Rabobank, bedankt!

Tenslotte een woordje van dank aan klusser Marc van Passel, die tot in de kleine uurtjes aanwezig was bij de verschillende lichtmetingen.