25e BeachVoetVolley Toernooi


Op 10, 11 en 12 juni wordt de parking van ons sportpark weer omgetoverd tot Costa del Vogelwaarde voor de 25e editie van BeachVoetVolley Vogelwaarde!

Het hoogtepunt is uiteraard het grote beachvoetvolleytoernooi op zondag 12 juni. We hebben een vol deelnemersveld van 40 teams, die gaan strijden om de sportieve eer. De loting is inmiddels verricht.

Naast de sportieve strijd op zondag heeft de organisatie ook dit jaar voor het hele weekend weer een leuk programma samengesteld. Op zaterdag 11 juni zijn behalve DJ T-Go net als vorig jaar de DJ’s van Qmusic Het Foute Uur Live van de partij! Tickets zijn verkrijgbaar via www.beachvoetvolley.nl voor € 6,00 in de voorverkoop en € 8,00 aan de kassa. Aanvang van deze Qmusic Het Foute Uur Live – Beach Party is om 21.00 uur. Voorafgaand is de tent helemaal voor de jeugd tijdens de Beach Party Junior (met een demo van turnvereniging Olympus).

De vrijdagavond trappen we af met het 8e Beach Soccer toernooi, met zowel heren als dames teams. Na afloop is er natuurlijk de supergezellige 20+ Beach Party, vanaf 21.00 uur, met coverband Woodworks! Entree hiervoor is gratis.

Meer informatie: www.beachvoetvolley.nl.

Wanneer?
Date(s) - 10/06/2022 - 12/06/2022
Hele dag

Locatie
VV Vogelwaarde

Kaart wordt geladen...