5e Bosse Pielenloop

Zaterdag 22 oktober 2022 organiseert VV Vogelwaarde voor de 5e keer de Bosse Pielenloop.
Een openbare trimloop over 3 afstanden, door de prachtige polders rond Vogelwaarde. Met voorafgaand een Kidsrun voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Na afloop is er een verloting met mooie prijzen, op basis van het startnummer. De Bosse Pielenloop is onderdeel van het Stichting Sport Promotie Zeeuws-Vlaanderen Runners criterium.

Afstanden

• 13.30 – 14.15 uur: Inschrijven KidsRun
  • 13.30 – 14.30 uur: Inschrijven overige afstanden
  • 14.30 uur: Start Kidsrun
  • 15.00 uur: Start overige afstanden
  • 16.30 uur: Prijsuitreiking en verloting

Inschrijven

• U kunt zich vooraf inschrijven voor de trimloop via onderstaand formulier. Dit kan t/m donderdag 20 oktober 2022, 20.00 uur. Dat is handig, want dan hebben wij uw gegevens al in het tijdregistratiesysteem staan! U ontvangt na uw inschrijving een bevestigingsmail. Het inschrijfgeld dient u ter plekke contant of per pin te betalen bij het afhalen van het startnummer.
  • Daarnaast is het ook mogelijk om nog op de dag zelf in te schrijven. U dient dan ter plekke uw gegevens in te vullen op een inschrijfformulier.
  • Inschrijving / afhalen startnummers vindt plaats in de kantine van VV Vogelwaarde, tussen 13.30 en 14.30 uur.
  • Inschrijfgeld:
    • Kidsrun: € 2
    • 4.6, 9.4 en 13.3 km: € 5

Praktisch

• Parkeren: parkeerplaats Dorpscentrum Vogelwaarde, Populierenstraat 41, Vogelwaarde
  • Omkleden en douchen kan in de zes kleedkamers van VV Vogelwaarde.
  • De inschrijving, prijsuitreiking en verloting vinden plaats bij de kantine van VV Vogelwaarde.
  • Drinkpost: Op de lange afstanden van 9,4 en 13,3 km is onderweg een drinkpost voorzien waar water wordt uitgedeeld. Bij de finish staat er eveneens voor alle lopers water klaar.
  • Deelname aan dit evenement is volledig op eigen risico. Alle lopers dienen zich te houden aan de geldende verkeersregels en de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Wanneer?
Date(s) - 22/10/2022